Orijinal Hirose Hooks HRS-DP2-LB çağanoz, Japon üretim kalite standartlarına göre üretilmiştir. Brother 814 mekanik ilik makinası ile birebir uyumlu olarak çalışır. Stabil dikiş formu ve uzun ömürlü kullanım sunar.
Brother LH4-B814 Mekanik ilik makinası Çağanozu HRS-DP2-LB / 143986-001
Mekanik ilik makinalarında çağanoz, alt ipliği kontrollü şekilde taşıyarak üst iplik ile kilit dikiş oluşmasını sağlar. Hirose Hooks DP2-LB çağanoz, Brother 814 mekanik ilik makinasının çalışma yapısına uygun olarak tasarlanmıştır. Dengeli yapısı sayesinde ilik dikişlerinde düzenli ilmek oluşumu sağlar ve mekanik sistemlerde stabil performans sunar.
Orijinal Hirose Hooks Çağanoz Kullanmanın Avantajları: Japon üretim kalite standardı / Mekanik ilik makinaları için özel tasarım / Dengeli ve stabil iplik dolaşımı / İlmek atlama ve dikiş bozulmalarını azaltan hassas yapı / Uzun ömürlü, profesyonel kullanım
Teknik Özellikler
Ürün Türü: Orijinal mekanik ilik makinası çağanozu
Marka: Hirose Hooks
Menşei: Japonya
Ürün Kodu: HRS-DP2-LB
Alternatif Kod: 143986-001
Uyumlu Makina: Brother 814
Makina Tipi: Mekanik İlik Makinası
Çağanoz Tipi: Döner tip (Rotary Hook)
Kullanım ve İlk Çalıştırma Notu: Ürün fabrikadan koruyucu kaplama ile gönderilmektedir. Montajdan sonra hafif makine yağı ile yağlanması ve kısa süre boşta çalıştırılması tavsiye edilir. Bu işlem, çağanozun ideal performansla çalışmasını sağlar.
Dikiş makinelerinizde yüksek performans ve uzun ömürlü kullanım için, Hirose Hooks çağanoz çözümlerini inceleyin.
➡ Orijinal Çağanoz Çeşitleri
Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks HR12-15L(TR1) çağanoz, Brother 842 küçük mekik, iptalsiz çiftiğne makineler için tasarlanmıştır. Masura ile çalışabilen yapısı sayesinde stabil ve dengeli dikiş performansı sunar.
Brother BAS-761 arka cep otomat makineleri için kullanılan orijinal Hirose HTM-BTR (HP761) çağanoz, otomatik cep dikim süreçlerinde yüksek hız ve stabilite sağlar. DB Type yatay milli döner yapısı sayesinde seri üretimde temiz ve tekrarlanabilir dikiş performansı sunar. Yoğun kullanıma uygun, profesyonel bir çözümdür.
Hirose Hooks HSM-B1HTR (B2), Japon mühendisliğiyle üretilmiş orijinal büyük mekik çağanozudur. Large Type yapısı sayesinde yürüyen iğne, arka cep ve köprü takma makinelerinde güçlü ve stabil dikiş sağlar. Ağır ve hacimli işler için profesyonel kullanıma uygundur.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks HLK-280 yarım tur çağanoz, Juki punteriz makinelerinde ince ve orta kalınlık işler için tasarlanmıştır. Stabil ilmek oluşumu ve uzun ömürlü kullanım sunar.
Orijinal Hirose Hooks DP2-NJ(790) çağanoz, Japon üretim kalite standartlarına göre üretilmiştir. Juki LBH-1790 elektronik ilik makinası ile birebir uyum sağlar. Stabil çalışma, temiz ilik formu ve uzun ömürlü kullanım sunar.
Orijinal Hirose Hooks DP2-NJ(790)F siyah teflon kaplamalı çağanoz, Japon üretim kalite standartlarına göre üretilmiştir. Juki LBH-1790 elektronik ilik makinası ile birebir uyum sağlar. Düşük sürtünme, sessiz çalışma ve uzun ömürlü performans sunar.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks HLK-430 (A) yarım tur çağanoz, Brother punteriz makinelerinde ince ve orta kalınlık işler için tasarlanmıştır.
Stabil ilmek oluşumu ve güvenilir dikiş performansı sunar.
Hirose Hooks HSH-7.94BTR (2QSP), Japon mühendisliğiyle üretilmiş orijinal dikiş makina çağanozudur. 2QSP hassas yapısı sayesinde sanayi tipi düz dikiş makinelerinde ince kumaşlarda temiz ve stabil dikiş performansı sunar.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks TC-LK(3B) çağanoz, Brother BAS-300 seri işleme makineleri için özel olarak üretilmiştir. Stabil ilmek oluşumu ve yüksek dikiş hassasiyeti sağlar.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks HR12-15LC çağanoz, Brother 845 küçük mekik, mekanik iptalli çiftiğne makineler için tasarlanmıştır. Stabil ilmek oluşumu ve uzun ömürlü dikiş performansı sunar.
Hirose Hooks HSM-B1HTR (B1), Japon mühendisliğiyle üretilmiş orijinal büyük mekik çağanozudur. Vibemac köprü otomat makinelerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Orta ve ince kalınlıktaki işlerde dengeli, temiz ve stabil dikiş performansı sunar.
Japonya üretimi orijinal Hirose Hooks HLK-280H yarım tur çağanoz, Juki punteriz makinelerinde kalın ve ağır iş uygulamaları için tasarlanmıştır.
Yüksek dayanım ve güçlü ilmek tutuşu sunar.
© 2018 Naka Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Tüm hakları saklıdır.